Рішення ЕКТА для івент-індустрії на виставці "Heavent" в Парижі

27.10.2011

Париж (Франція) 25-27 жовтня 2011. Французький партнер ЕКТА, компанія UTRAM представила світлодіодні відеоекрани українського виробника на своєму стенді на щорічній виставці «Heavent», що проходила в Париж-Експо, Порт де Версаль (Paris Expo, Porte de Versailles).

 

У зоні UTRAM відвідувачі виставки побачили великий відеоекран ЕКТА моделі iLVM 6C-B розміром 3,2 х 2,4 м, вигнуті у вертикальній площині колони, зібрані зі світлодіодних модулів екрану моделі iLVM 4C, а також світлодіодну відеопідлогу WOWfloor моделі LVF 32C. Весь комплекс відеообладнання ЕКТА був об'єднаний в єдине ціле за допомогою креативного контенту, який наочно демонстрував всі переваги використання світлодіодних відеоекранів на масштабних розважальних заходах.

 

Компанія UTRAM - один з найбільших постачальників аудівізуальной обладнання на європейському ринку. В орендному парку UTRAM зібрано все необхідне для проведення унікальних концертів та концертних турів світових зірок, оформлення телевізійних студій, супроводу суспільно-політичних заходів. Крім того, UTRAM здійснює проекти з інтеграції аудіо- та відеотехніки. З вересня 2011 року світлодіодні відеоекрани ЕКТА також представлені в орендному парку UTRAM і доступні французьким замовникам.

 

Виставка «Heavent» вже більше 10 років є одним з найбільших французьких заходів для професіоналів сфери організації свят, концертів та інших масових заходів. На виставці представлено сценічної обладнання, програмне забезпечення для відпочинку і розваг. Організатори виставки (компанія Tarsus Group Plc) проводять цілий ряд конференцій, семінарів і конкурсів, які демонструють новітні тенденції в галузі.