Компанія ЕКТА на виставці Integrated Systems Europe 2011 в Амстердамі

11.02.2011

Амстердам (Нідерланди), 1-3 лютого 2011. На міжнародній виставці Integrated Systems Europe 2011 стенд компанії ЕКТА виявився одним з найбільш цікавих для численних відвідувачів. Стенд компанії ЕКТА став свого роду підтвердженням позитивних тенденцій в області професійного аудіо-відео обладнання та системної інтеграції. За допомогою нових легких форм та інноваційного наповнення компанії ЕКТА вдалося не тільки привернути увагу відвідувачів і учасників виставки, але також ствердитися в ролі тренд-сетера в області AV-технологій, про що неодноразово заявляли організатори виставки Integrated Systems Europe.


На стенді компанії ЕКТА був встановлений вигнутий в горизонтальній площині світлодіодний відеоекран високої роздільної здатності з підвищеною контрастністю моделі iLVM 6C-B / iLVM 6C-Q, а також світлодіодні арки з модулів цієї ж моделі екрану. Вся конструкція представляла собою гігантський амфітеатр, що транслює відео у форматі 3D.


Щорічно виставка Integrated Systems Europe тільки набирає обертів, збільшуючи кількість відвідувачів і експонентів. За даними статистики минулих років, які оприлюднили організатори виставки, кількість відвідувачів зросла більш ніж на 22%. Якщо в 2010 році виставку відвідали 28 тисяч чоловік, то в 2011 році це було вже більше 34 870 чоловік. Число експонентів збільшилася з 640 до 715. Такі масштаби змушують вкотре переконатися в значущості, а головне в постійному розвитку ринку аудіо-відео технологій. На виставці Integrated Systems Europe ЕКТА продемонструвала своїм клієнтам багатофункціональні рішення, створені з урахуванням останніх світових тенденцій у сфері візуалізації інформації.