Світлодіодне обладнання ЕКТА на виставці Prolight + Sound 2012

21.03.2012

Компанія ЕКТА і німецький партнер EKTA Vision GmbH взяли участь у щорічній міжнародній виставці продукції та послуг для масових заходів Prolight + Sound 2012. На стенді компанії була представлена ​​оригінальна конструкція з світлодіодних екранів з рухомим механічним елементом, а також інтерактивна світлодіодна відеопідлога.

 

 

Створення екранної конструкції з рухомим механічним елементом стало можливим завдяки винятковій компактності світлодіодних модулів ЕКТА, а також завдяки унікальній системі управління ERMAC / SPU-005, розробленої фахівцями компанії для вирішення найскладніших завдань у сфері візуалізації інформації. Використання статичного і динамічного екрану в єдиній системі, рішення фізичної трансформації предметів за допомогою переміщення екрана в просторі дозволяє демонструвати ігровий і розважальний контент з вражаючими ефектами.

 

ЕКТА є постійним учасником Prolight + Sound, найбільшої міжнародної виставки професійної аудіо- та відеотехніки, світлових, сценічних і презентаційних технологій та телекомунікаційного обладнання. У 2012 р загальна виставкова площа склала 170 тис. кв. м. Виставку, на якій представили свої нові розробки 2388 експонентів з 55 країн світу, відвідали понад 110 тисяч глядачів.