Стенд ЕКТА на Infocomm Middle East & Africa 2012

14.10.2012
Компанія ЕКТА взяла участь в одному з найбільших форумів виробників і інтеграторів аудіовізуальної техніки Infocomm Middle East & Africa 2012, який проходив в міжнародному виставковому центрі, Дубаї (Dubai World Trade Center). На стенді компанії була представлена ​​конструкцією з світлодіодних екранів ЕКТА моделей iLVM 9C і iLVM 4C-B, один з елементів якої рухався вздовж поверхні іншого, демонструючи при цьому оригінальні відеоефекти.

Створення екранної конструкції з рухомим механічним елементом стало можливим завдяки легкості і компактності світлодіодних модулів ЕКТА. Виведення й синхронізацію контенту забезпечує система управління ERMAC / SPU-005, розроблена фахівцями компанії для вирішення найскладніших завдань у сфері візуалізації інформації. Дане рішення демонструє широкі можливості світлодіодної техніки і системи управління, які виробляються на заводі компанії, а також різноманітність способів використання світлодіодних екранів в сфері розваг та реклами.

Крім інноваційного рішення з рухомим екранним елементом на стенді ЕКТА була також представлена інтерактивна світлодіодна відеопідлога ЕКТА WOWfloor моделі LVF 32C. Цей продукт протягом останніх років привертає підвищену увагу всіх відвідувачів стенду ЕКТА на різних міжнародних виставках і користується попитом у замовників. Інетрактивна світлодіодна підлога дозволяє створювати вражаючі спецефекти не тільки на виставковому майданчику, але і на концертній сцені, в презентаційному залі або в нічному клубі.