ЕКТА на Prolight & Sound 2013

10.04.2013

10-13 квітня у Франкфурті-на-Майні, Німеччина, пройшла дев'ята міжнародна виставка світлового і звукового устаткування Prolight & Sound. Її основна тематика - технології комунікації, організація видовищних заходів за допомогою аудіовізуальних технологій та різних допоміжних засобів. Традиційно на виставці були представлені останні новинки, технологічні розробки від провідних світових виробників. Також проводилися різні презентації і семінари, виступи запрошених виконавців, нагородження премій Sinus і Opus.


Компанія ЕКТА є постійним учасником Prolight & Sound. Цього року на стенді нашого німецького партнера, ЕКТА Vision GmbH, було представлено нове покоління світлодіодних продуктів для відеорекламних кампаній, концертів і телевізійних студій, а також нові розробки ЕКТА для управління відеоустаткуванням: екрани з максимальною роздільною здатністю 1,9 мм, світлодіодна інтерактивна підлога - 24 мм, багатофункціональна система управління нового покоління ERMACPlus.


Контент, розроблений компанією Front Pictures підкреслював унікальні особливості кожної моделі екранів, гармонійно поєднувався з оригінальним дизайном стенда.


Prolight & Sound 2013 в цифрах: площа 68300 кв.м., число експонентів - 901, кількість відвідувачів - 113576 з 41 країни.


Переглянути проект «Prolight & Sound 2013» в Портфоліо