ЕКТА на Integrated System Europe і Prolight and Sound

04.02.2014

4-6 лютого, в Амстердамі, Нідерланди, пройшла восьма щорічна міжнародна виставка аудіо-, відеообладнання та інтегрованих систем Integrated System Europe 2014. Prolight and Sound 2014, десята міжнародна виставка продукції і послуг для організації заходів, відбулася 12-15 березня у Франкфурті, Німеччина. Крім основних розділів виставок: аудіоапаратури, спецефектів, освітлення, зв'язку, акустичних продуктів і телекомунікації - велика увага була приділена новітнім методам передачі зображення.


ЕКТА є постійним учасником ISE і Prolight and Sound. Цього року на стенді компанії (для виставки ISE) і стенді німецького партнера, компанії ЕКТА Vision GmbH (для Prolight and Sound), була створена унікальна 3D-конструкція. Основний елемент інсталяції - світлодіодне «дерево», зібране з різних моделей модулів. Управління відеополем стенду, зібраного з 16 разнопіксельних частин, здійснювалося мультифункційним видеоконтроллером ERMACPlus / SPU-006. Основна ідея незвичайної структури інсталяції: об'єднуючи новацій і різні елементи, можна створювати унікальний продукт.


На виставках ЕКТА презентувала останні технологічні нововведення: модулі з фронтальним обслуговуванням і систему кріплення модулів на засувках, що не потребують додаткових інструментах для монтажу. Ці розробки дають можливість значно економити час складання, що особливо важливо в умовах орендних проектів. Ще одна новинка компанії - система управління ERMACUltra / SPU-10, процесинг якої дозволяє об'єднати до 32 екранів різних моделей і конфігурацій в єдину мережу.


Контент для стенду, за традицією, розробила творча студія Front Pictures.


Переглянути проект «Prolight and Sound2014» в Портфоліо

Переглянути проект «Integrated System Europe» в Портфоліо