Краще рішення для спортивної споруди від ЕКТА

23.11.2011

Москва (Росія), 8 листопада 2011. Компанія ЕКТА, один з лідерів європейського ринку світлодіодних екранів, була визнана переможцем у номінації «Краще рішення для спортивної споруди» в рамках третьої Національної премії в галузі інтеграції професійного аудіо- і відеоустаткування «ProIntegration Awards 2011» .

 

Премія за кращі проекти і авторські рішення для оснащення об'єктів корпоративного і домашнього сектора сучасними аудіовізуальними технологіями була заснована в 2009 році в рамках міжнародної виставки «Integrated Systems Russia», яка цього року проходила в Москві з 8 по 10 листопада. Премія покликана сформувати високі стандарти якості комплексних рішень при реалізації проектів, визначити лідерів індустрії і залучити на ринок нових потенційних замовників. Організаторами премії виступають виставкова компанія «МІДЕКСПО» і «Integrated Systems Events» за підтримки професійних асоціацій «InfoComm International» і «СEDIA».

 

Провідні експерти в галузі аудіо-відео, IT-технологій, систем автоматизації, архітектори та представники спеціалізованих ЗМІ, в тому числі журналів «InAVate», «Шоу-Мастер», «High Defenition», «Installation Europe», «IT Expert», «PC Week», що входять до складу журі премії «ProIntegration Awards 2011», відзначили одне з найвидатніших проектів ЕКТА за останній час. У квітні 2011 року в рамках реконструкції Київського палацу спорту ЕКТА спроектувала і встановила світлодіодний медіакуб, що складається з чотирьох hi-end екранів, а також елементів суддівської системи.

 

Оцінюючи проекти, журі приділяли велику увагу оригінальним та інноваційним ідеям. Важливими критеріями відбору номінантів є зручність експлуатації обладнання, можливість розвитку проекту після його реалізації та подальшої інтеграції додаткового обладнання, ефективність і економічна раціональність для замовника. Саме ці характеристики відрізняють оригінальне інженерне рішення ЕКТА, завдяки якому центральна спортивна площадка України приведена у відповідність зі світовими стандартами для критих льодових арен.

 

Світлодіодний медіакуб, встановлений в Київському Палаці спорту, призначений для відеосупроводу не тільки спортивних заходів, а й численних концертів та розважальних шоу, поводять в цьому приміщенні. За півроку роботи весь комплекс світлодіодного обладнання ЕКТА підтвердив високу якість і надійність рішень провідного українського виробника світлодіодних екранів і заслужив високу оцінку технічних фахівців Київського палацу спорту.

 

Премія «ProIntegration Awards 2011» у черговий раз демонструє міжнародне визнання досягнень ЕКТА в області розробки і впровадження унікальних рішень для спортивної індустрії. У липні 2011 року світлодіодний 3D-екран ЕКТА, що використовувався для трансляції футбольного матчу в Гетеборгського клубі Trаdgаr'n (Швеція), був внесений до Книги рекордів Гіннесса як найбільший у світі світлодіодний 3D-телевізор.